אם תדביקו בהוראות תקבלו אוזן המן שחובה לכל משלוח מנות.
ממש כמו קונדיטוריה.
אז נתחיל...
לבצק :
600 גר' חמאה
150 גר' אבקת סוכר + 1/2 כפית קינמון אם רוצים
1 ביצה גדולה
1 ק"ג קמח
הוראות הכנה :
במיקסר כשאליו מחוברת הגיטרה, שמים חמאה + אבקת סוכר ו"דופקים" שיהיו משחה אחידה. מוסיפים את הביצה, נותנים לה להיטמע ב"קרם".
מורידים מהירות ומוסיפים את הקמח בהדרגתיות. לשים עד שהכל התחבר והבצק התנתק מדפנות הקערה.
* אין צורך לקרר עובדים על הבצק מיד.
עשיית האוזן :
על השיש זורים כמות נדיבה של קמח, לוקחים גוש מן הבצק ומרדדים לעובי הרצוי (כדאי דק כ-3 מ"מ) קורצים עיגולים בגודל הרצוי.
מורחים ביצה טרופה (נוספת) על העיגולים וממלאים במלית הרצויה.
מלית הצעה:
100 גר' פרג טחון טרי + צימוקים למי שאוהב
100 מי'ל חלב
50 גר' סוכר
25 גר' חמאה
ותפוח עץ קטן מגורד דק על הפומפייה- נוטלה, שוקולד השחר, ממרח חלבה, ממרח תמרים+אגוזים וכיד הדימיון
ופורים שמייח לכולם ...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה