יום ראשון, 22 במרץ 2009

מתכון באדיבות קטלית

האמת שהתחלתי לבשל ולא לאכול רק בחוץ, מידי פעם אני סורק את האתרים כדי לצוד מתכונים חדשים והנה משהו שמצאתי ניסיתי ואהבתי... כי היה טעים.
ותודה לקטלית על המתכון המדהים.
אז כל פעם שאני אמצא מתכון וכמובן לאחר ניסוי על עצמי, משהו שנעים לחיך אפרסם אותו כאן.
החברים גם אהבו, אני כבר שוקל לפתוח קייטרינג.
אז אם אתם מתחתנים או עורכים אירוע שף שי פתוח להצעות :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
קדאיף תפוח עץ וטופי סילאן :
מצרכים -8 מנות
4 קג שערות קדאיף
50 גר חמאה מומסת ( ניתן להשתמש במרגרינה)
6 תפוח עץ גרנד מקולף וחתוך לקוביות
1 מקל וניל
2 כוסות סילאן
50 גר חמאה ( ניתן להשתמש במרגרינה)
50 גר פיסטוקים קצוצים
50 גר צנוברים
1 רימון
2כוסות שמנת מוקצפת (אופציונלי)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אופן ההכנה
לנער את שערות הקדאיף לערבב אותם עם חמאה ולעצב ל16 דיסקיות
לאפות ב 200C כ 10 דקות
לבשל את התפוח עץ עם הוניל, סילאן והחמאה עד שהתפוח עץ מתרכך.
לסנן להחזיר את הנוזל לאש ולצמצם עד צימצום ל1/2 כוס נוזל.
ניתן להכין יום מראש.
להרכבת הצלחת להניח דיסקית קדאיף עליה את התפוח עץ, שמנת מוקצפת ומעט מהרוטב
לקשת את הצלחת עם הפיסטוקים, צנוברים, רימונים ומעט סילן.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אז בתאבון לכולם ...
נ.ב : מזל שיש לי חצר כי די נעים בערב בתקופה זו של השנה אז שיחקתי אותה גן אירועים במפגש בחמישי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה